Paketerbjudanden

BOKA RUM HÄR!

Bokningsbekräftelse via epost. Boka direkt via telefon: +46 523-611000.

KONFERENS, BRÖLLOP, GRUPPBOKNING?

Kontakta oss nedan! Fyll i frågeformuläret!

GRAND'S LUXURY TREAT

Lyxa till det, stanna upp och njut av livet!

Koppla av i härlig miljö.

Välkommen till Grand Hotel Lysekil.

På rummet väntar en flaska iskallt bubbel, efter att Ni har landat och ställt ner Era väskor, får ni en avslappnande massage. Kvällen avslutas med en fantastisk måltid på Luna Vingård & Restaurang sommartid och på hotellets restaurang under Slow Season.

Avsluta veckan på bästa sätt!

Vakna upp utsövda i våra sköna sängar från Viking Beds of Sweden och avnjut en fantastisk frukost!

Detta paket finns i två olika utföranden.

Lyxpaket i Grand Hotel Suite

Lyxpaket i Dubbelrum

Boka HÄR!

 

 

 

 


 

OSTRONSAFARI

Ostron och musseläventyr med doft av tång och nylagade musslor.

Ostron och musselturen startar i Norra Hamnen i Lysekil. Vi färdas med Signe, vår bohuslänska julle byggd 1952, ut till musselodlingen där vi visar hur det går till att odla och skörda musslor. Vi plockar med oss musslor för gemensam tillagning och avsmakning senare på en vacker klipphäll.

Därefter tar Signe oss vidare till en av få ostronbankar i Bohuslän. Vi plockar upp ostron och lär oss mer om havets delikatess på en mycket speciell och unik plats i Bohuslän. Precis under oss växer de exklusiva och berömda ostronen Ostrea Edulis som kallas ”det Svenska ostronet”. Vi pratar om allt i ostronens tecken samt erbjuder provsmakning.

Vi gör ett strandhugg på Käringeholmen där musselskörden tillagas och ostronen öppnas och avnjuts vid strandkanten. Efter en oförglömlig upplevelse i en fantastisk miljö tar vi er tillbaka till Norra Hamnen i Lysekil, till det avslappnande dunket från Signe.

Boka till lyxpaketet, där kapten följer med till hotellet och öppnar ostron som serveras med iskall champagne.

                                                          Boka HÄR!

 

 


  

VINTERPADDLING 

Siktdjupet är som störst på vintern så du kan ofta se havsbotten på flera meters djup vid solsken. Isflak och snöfall samt en och annan nyfiken säl som iakttar oss paddlare gör upplevelsen magisk.

På vintersäsongen (1 okt – 30 april) ingår alltid torrdräkt i våra turer då vattentemperaturen kan vara lägre än 10 grader. Skulle oturen vara framme blir man inte våt och det är lättare att få upp värmen igen. Dessutom skyddar dräkten mot eventuellt regn, snö och vind.

I turen ingår även en värmande fisksoppa och varm dryck i halvtid.

Vi dokumenterar kajakturen med kamera (foto) och korten är fria för deltagarna. Vill man ändå ha med sig egen kamera går det utmärkt.

För info om turer, kontakta oss.

Boka HÄR!

 

 

  

 


 

FAMILJEÄVENTYR LAND & HAV

Upptäck de vilda djuren på Nordens Ark, Västsveriges största djurpark som föder upp allt från kor, getter, söta griskultingar som man får klappa, till stinkpaddor och amurtigrar. (De senare vill man kanske inte klappa dock... J)

Känn på sjöstjärnor, sjöborrar och strandkrabbor på Havets Hus Saltvattensakvarium. Förundras över allt djurliv som finns i vår fjord med omnejd. Här finns både haj, bläckfiskar och massor med intressanta djur.

Cykeläventyr. Boka Cykeltur, så utrustar vi hela familjen med cyklar och tar med Er på en tur runt staden och ut på Stångehuvud. Är det små barn med i familjen så anpassar vi cykelturen så alla känner sej säkra.

Klättringsäventyr. Bokar Ni till prova på klättring, tar vi med Er till Trellebystrand där hela familjen får testa på klättring under säkra former. Aktiviteten är anpassad för familjer och tar ca 3 timmar. I turen ingår all utrustning och man får möjlighet att göra 2-3 uppstigningar.

                                                        Boka Ert äventyr HÄR.

 

 


 

KICKOFFPAKET

Gör ett besök på Europas nordligaste vingård. Luna Vingård & Restaurang

Låt vår vinmakare få berätta vad som fick oss att satsa på en restaurang med vingård i en rondell i Lysekil...

Perfekt för en kickoff med jobbet, vännerna eller förena nytta med nöje och konferera med en härlig upplevelse att minnas!

- Tidig ankomst med frukost

- Dagskonferens med lunch

- Tuff-Tuff tåget hämtar er grupp och tar er med på en guidad tur runt Lysekil, för att slutligen hamna på Chateaux Luna, där Ni avnjuter en härlig avsmakningsmeny med vinpaket och vingårdsguidning

- Tuff-Tuff tåget hämtar och kör tillbaks till Grand Hotel Lysekil

- Sov gott i sköna Viking Beds of Sweden

Boka HÄR.

  

 


 

GOLFPAKET

Varsamt skulpterad i det Bohuslänska kulturlandskapet invid Gullmarn ligger Sveriges senast anlagda 18-håls golfbana, en hedbana av skotsk karaktär.

Från vit tee mäter banan över 6300 meter inpassat mellan berg, vatten och stora ekar - en verklig golf- och naturupplevelse!

Boka Er golfupplevelse med Grand Hotel Lysekil

- Övernattning med greenfee & middag på Luna Vingård & Restaurang

Info om golfbanan hittar ni här.