Wird geladen...

Vinterpaddling

Siktdjupet är som störst på vintern så du kan ofta se havsbotten på flera meters djup vid solsken. Isflak och snöfall samt en och annan nyfiken säl som iakttar oss paddlare gör upplevelsen magisk.

På vintersäsongen (1 okt – 30 april) ingår alltid torrdräkt i våra turer då vattentemperaturen kan vara lägre än 10 grader. Skulle oturen vara framme blir man inte våt och det är lättare att få upp värmen igen. Dessutom skyddar dräkten mot eventuellt regn, snö och vind.

Under vintertid håller vi oss nära land och paddlar från norr till syd och besöker naturreservatet Stångehuvud. Beroende på gruppens sammansättning och om vädret tillåter så paddlar vi även ut i skärgården.

Bered er på en uppfriskande tur bland kobbar och skär där ni får uppleva västkusten på riktigt.

Vi paddlar alltid två och två i en tandemkajak, är man udda antal paddlar en med guiden. Önskar man paddla i ensam kajak, görs detta efter samråd med guiden.

Alla som har normal fysik kan delta i denna aktivitet. Ingen förkunskap krävs. Detta är en aktivitet som kan upplevas med hela familjen, både gamla och unga. Minimiålder 10 år.

Turen tar cirka två och en halv timme och utgår varje lördag och söndag.

Är man en grupp om minst 6 personer, kan man boka kajaktur alla dagar i veckan, under förutsättning att guiden ej är upptagen.

Vi dokumenterar kajakturen med kamera (foto) och korten är fria för deltagarna. Vill man ändå ha med sig egen kamera går det utmärkt.

Paketet inkluderar

  • Kajakhyra
  • Guidad kajaktur c:a 2,5 timmar
  • Varm dryck ingår under turen
  • Övernattning i dubbelrum - sov gott i mjuka sängar från Viking Beds of Sweden
  • Härlig frukostbuffé med nybakta våfflor och nybryggt kaffe

Pris från 1695,- per person
Vid större grupper utgår andra rabatterade priser. Kontakta oss för mer info.