Laddar...

Romantic February

Rym iväg till Västkusten!

Bjud din partner på en romantisk vistelse i småstadsidylliska Lysekil - Staden Vid Havet. Starta er vistelse med att checka in på hotellet och varva ner, på rummet väntar en god flaska cava med en trevlig överraskning.

Ta en promenad runt Stångehuvud, ett naturreservat med speciellt ljus som även är en populär plats för fotografer världen över.

Njut av platsen där vindarna vänder med en magisk havsutsikt från de röda granitklipporna för sällskap av ett sött litet fyrhus. Kom tillbaka till hotellet för varm dryck, gör er iordning för en supertrevlig middag på Restaurang Publik i Lysekil som ligger perfekt beläget med utsikt över solnedgången. Efter middagen kommer Ni tillbaka till hotellet för att somna i hotellets mjuka Viking Beds of Sweden.

I Ert paket ingår:

     ♥   Cava med överraskning

     ♥   En smarrig 2-rätters middag

     ♥   Morgonrock på rummet

     ♥   Övernattning i dubbelrum - sov gott i mjuka sängar från Viking Beds of Sweden

     ♥   Härlig frukostbuffé med varma våfflor, kärleksmums, äggröra, bacon och nybryggt kaffe

Det går även att lägga till massage i Ert paket, kontakta hotellet för mer info.

Pris från 1695,- per person i dubbelrum.

Specialerbjudande! Boka ytterligare en natt och få 50% i rabatt på natt 2!*

* 50% på natt 2, gäller hela februari, vid direktbokning med hotellet, via mail eller telefon. Incheckning torsdag, fredag eller lördag. Hotellet reserverar sej för slutförsäljning. Ange kod FEB-WKND för att erhålla Er rabatt!

För bokningsförfrågan tryck på Boka. Krånglar formuläret kan ni även skicka en mailförfrågan till info@grandhotellysekil.se. Hotellet reserverar sej emot fullbokade datum.