Laddar...

Restaurang & Matsalar

Vi tycker att ett restaurangbesök ska vara en upplevelse. Det finns flera restaurangalternativ i Grand Huset, vissa är öppna året runt andra enbart under högsäsong. Men oavsett när du besöker Lysekil, så finns det alltid någonstans där man kan få en god bit mat.

 

The Old House Inn – steakhouse och pub

Denna mysiga källarrestaurang och pub startades av hotellets ägare 2009, men drivs numera av fd. restaurangchefen Patrik Sjöberg. Här serveras de bästa burgarna, man får grym service och kan njuta ett stort sortiment av iskall öl, året runt.

The Winebar @ Grand Hotel

Grand’s bakficka och loungebar har haft många namn genom årens lopp. The Club, Pane Pomodoro, Antú för att till slut heta The Winebar @ Grand Hotel. The Winebar är enbart öppen sommartid. En trivsam servering inomhus med bar och en härlig terrass utomhus där man kan sitta och njuta i eftermiddagssolen. Här bjuds på en cross-kitchen meny, fantastiska viner samt vansinnigt goda cocktails.

Grand’s Bibliotek & Champagnebar

Öppet vid speciella tillfällen och vid evenemang som Supé & Soaré. Biblioteket går även att boka för en privat tillställning, såsom födelsedag, minnesstund eller annan tilldragelse.

Luna Vingård & Restaurang

Lysekils svar på Spanien med en egen vingård. Väl i Lysekil så är ett besök på Luna ett måste!  Här får ni njuta av tapas på riktigt. Med vällagade spanska rätter på menyn gjorda med mycket kärlek och ärvda recept så placerar sig denna restaurang på topplistan hos många resenärer. Luna Restaurang och Vingård drivs av samma ägare som Grand Hotel Lysekil och ligger bland toppvalen av restauranger i området, se Tripadvisor. Vi hjälper er gärna att boka bord för att njuta goda tapas eller Lunas fantastiska avsmakningsmeny. Luna har öppet varje dag under sommarmånaderna. Vi hjälper er gärna att boka ett vingårdspaket med tillhörande avsmakningsmeny och vinpaket för livsnjutaren.

Läs mer

Grand Hotel’s Riddarsal

Med 6 meter till tak och en fantastisk akustik lämpar sig denna magiska sal sig, för alla sorters evenemang. Bröllop eller större fest. Passar även som utställningslokal och till mässor. Supé & Soaré äger rum i Riddarsalen, där både middag och musik serveras med glädje.