Laddar...

Bröllop på Grand Hotel Lysekil

Säg Ja vid havet!

Låt oss få planera ert drömbröllop. När ni väljer att fira ert bröllop hos oss kan ni luta er tillbaka och låta oss göra det vi älskar. Vi brinner för att planera de perfekta festerna och ett bröllop på Grand Hotel Lysekil minns man. 

Upplev ett äkta kustbröllop! 

Vi hjälper er med allt ifrån en gigantisk fest som börjar med en helikoptertur över havet, designen på bröllopstårtan, boka vigseln i ruinen eller Lysekils pampiga kyrka till den lilla middagen med enbart de närmaste på vår mysiga restaurang och vingård i Lysekil.

Här kan ni också ta vackra bröllopsfoton!

Med bröllopsfesten i fokus är dock alla detaljer nog så viktiga och det är vårt jobb att se till att denna bröllopsfest blir ett minne för livet!

För oss spelar det ingen roll om det är en mindre eller större bröllopsfest. Vi ser det som vår huvuduppgift att se till att ni får den perfekta bröllopsfesten! 

En del fester pågår i flera dagar, där brudparet verkligen hinner att umgås med nära och kära och för att få det mesta ut av denna speciella händelse. Många har rest långväga och när man får möjligheten att umgås under flera dagar, skapar man härliga minnen tillsammans.

Här samlas vännerna tillsammans under ett och samma tak. Det vimlas i korridorerna och det blir en mycket familjär och nära atmosfär. När det är bröllop på Grand, är det bröllopsyra i hela huset! 

Många gånger är det enbart era bröllopsgäster på hotellet och då blir det extra speciellt.

I biblioteket har vi ställt upp flera strykstationer där gästerna kan småprata med varandra medan det stryks en skjorta och smuttas på lite bubbel.

Förläng bröllopsfirandet med att låta oss duka upp en trevlig förvickning med tapas och goda drycker i Grands Bibliotek, dagen innan bröllopet. Detta brukar vara mycket uppskattat av de gäster som anländer dagen innan.

Bröllopsskålen sker givetvis i Champagnebaren där ni kan ta vackra bilder från balkongen.

Bröllopsfesten hålls i Grand Hôtels anrika Riddarsal där det dukas om till dans och även livemusik om det önskas. Vi hjälper gärna till med att boka band eller DJ. Vi har även bra kontakter om man har önskemål att bjuda in någon känd artist till bröllopet.  

Ett bröllop på Grand Hotel låter er hålla på ända inpå småtimmarna där ni har möjlighet att mingla ned till hotellets källarrestaurang för nattamat, loungefeeling och spontandans i baren för de sista bröllopsgästerna.

Njut av en lång frukost eller boka en brunch där ni får möjlighet att sova ut och hinner säga hejdå ordentligt innan era gäster ska åka hem igen.

Låt oss göra ert bröllop till en upplevelse att minnas.

Skicka oss en förfrågan