Laddar...

Supé & Soaré

Intima middagar med magisk musikunderhållning. Folkkära artister såsom Anna Bergendahl, Robert Wells & Niklas Strömstedt besöker hotellet under årets lopp. Klicka på respektive artist för att se vilket datum de besöker Lysekil. Fler gästartister är på gång så för att inte missa något evenemang, följ oss på sociala medier och/eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Supé & Soaré är exklusiva VIP-tillställningar med ett mycket begränsat antal gäster. Här njuter ni en delikat middag i goda vänners lag och får en upplevelse för alla sinnen! Vår sommelier har kombinerat ett vinpaket som ligger i perfekt balans mellan mat och dryck.

Förvänta er en speciell afton, där smaker och musik ligger i fokus, vilket gör detta till en upplevelse ni kommer att minnas länge…

Vi värnar givetvis om våra gäster och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande vår verksamhet, därför släpps det få biljetter per evenemang. Om någon middagstillställning ej kan genomföras pga. skärpta restriktioner kommer vi att flytta fram evenemanget till ett datum som fungerar bättre, så ni som bokat, ej går miste om detta unika tillfälle!

Finstilt:
Begränsat antal platser. I Riddarsalen kan maximalt 80 personer få plats tillsammans med en scen, vilket innebär att det aldrig kommer att bli fler gäster än detta antal på ett Supé & Soaré evenemang.

Paket

Upplev unika Lysekil och Bohuslän

I Lysekil finns det mängder med saker att hitta på för hela familjen.

Nyårspaket 2021 och 2022 samt julbordspaket ligger nu klara att boka inför november och december 2021

Planerar ni att komma på besök enbart för att vila och koppla av, så har ni definitivt kommit rätt. En kort promenad ut på Stångehuvud är fantastiskt för att få kroppen att komma ned i varv. Slå er ned på dessa rundade vackra klippor, njut av vyerna och naturens skådespel på denna magiska plats.

Specialpaket i höst, missa inte höstens event, föreläsning med Tareq Taylor, underhållning med Louise Hoffsten och Anna Bergendahl med mera.

I Lysekil finns det mycket att göra för den aktive eller livsnjutaren. Här kan ni varva golf med en vingårdsguidning på Bohusläns nordligaste vingård. Hyra cyklar och ta en båttur med cykeln till det vackra fiskesamhället Fiskebäckskil. Höstlovspaket för alla åldrar! Ta med hela familjen på ett äventyr och upptäck vilka djur som simmar ute i Gullmarsfjorden och hälsa på snöleoparder på Nordens Ark.

Lysekil ligger även nära både Göteborg och Oslo, så vill man göra en riktig upptäcktsresa när man väl kommit hit, så kan man göra korta dagsutflykter både till de andra gamla fiskesamhällena som Smögen, Grebbestad och Strömstad, eller lite längre utflykter till Göteborg (ca en timmas bilresa) eller Oslo som endast ligger två timmar bort med bil.

Berätta gärna om era önskemål vid ankomst, så hjälper vår duktiga personal er med tips och hjälp att boka allt från dykningsinstruktörer och cyklar, till en picknickkorg att ta med ut på klipporna eller en middag på en av Lysekils trevliga restauranger.

Här nedan ser ni färdiga paket där vi har komponerat olika upplevelser som man kommer att minnas, länge. 

Ge bort en upplevelse i gåva? Boka ett presentkort på en upplevelse och vi skickar ett vackert presentkort som ni kan ge bort.

Saknar ni något? Kontakta oss gärna, vi syr gärna ihop ett speciellt paket för er och ert sällskap.