Laddar...

Länkar & Samarbetspartners

Luna Vingård & Restaurang

När ni besöker Lysekil är det ett måste att besöka Luna (som detta mysiga ställe kallas i folkmun) Otippat, i en rondell, precis vid infarten till Lysekil, hittar ni denna spanska oas. Här drömmer man sej bort och när ni sitter inomhus eller i den spanska trädgården, känner dofterna från köket eller grillen, hör servispersonalen prata på spanska och smuttar på en sangria, så är det inte sällan man helt plötsligt tror att man är i Spanien! Sedan 2009 odlas det också vinrankor i området runtomkring Luna och vi är idag mycket stolta över att kunna säga att det finns en vingård i Lysekil!
Här kan man njuta god mat och fantastiska viner. Det går även att boka paket med vingårdsguidning, avsmakningsmeny och/eller vinprovning. Kontakta receptionen för mer info.

Läs mer på deras hemsida

Garden flames

När man tänder en eld och ser de dansande lågorna så händer det något speciellt inom oss.

Garden Flames har ett stort sortiment av mexikanska ugnar och utomhuseldstäder. Här hittar ni kaminer som ger er uteplats värme året runt. Garden Flames tillhör Luna-familjen och säljer även Lunas spanska keramik på webben.

Besök webshopen Garden Flames

Fjordhotellet

Grands systerhotell, hittar ni precis vid infarten till Lysekil. Fjordhotellet även kallat Lysekils lägenhetshotell är ett budgethotell med både små och stora lägenheter. Här kan ni bo dygnsvis eller veckovis. Fjordhotellet är mycket populärt hos barnfamiljer sommartid då det tar endast 5 minuter att ta sej till stranden och i en 2-rummare får hela 4 personer plats.
Fjordhotellet är även utmärkt om man ska arbeta i Lysekil och behöver vecko- eller månadsövernattning under en kortare period. Alla lägenheter som ligger i Lysekil och har kök, vardagsrum, balkong och badrum. Parkering och Wi-Fi ingår.

Fjordhotellets hemsida hittar ni här

Västsverige.com

Alla vägar bär till Lysekil...
Det finns massor att göra i Lysekil med omnejd. Hela västkusten kryllar av mysiga platser att besöka och alla ligger endast ett stenkast ifrån Lysekil. I närheten hittar du smultronstället Smögen, karaktäristiska Kungshamn, finaste Fiskebäckskil, härliga Hunnebostrand och småstadsidyllen Strömstad.
Här hittar du ännu mer information om vad som händer i Lysekil och våra grannbyar.

Läs mer här